Tuesday, 18 December 2012

The Beginning :)

Assalamualaikum.
Dan hai semua :)
Aku sebenarnya taktau nak post apa kat blog aku ni. Seriously, I'm bored. Aku ada jugak mengarang novel. Ecewah, novel. Actually, I'm not so good in writting. Tapi itu jelah benda yang boleh aku buat sepanjang cuti aku yang memang panjang ni. Aku ingat nak hantar kat Penulisan2u. Haha, macam best je. Tapi nak ke diorang publish karya aku tu? Emmm,, ...

Oh oh,,, lupa pulak nak bagitau. Aku sebenarnya budak lepasan SPM. Sepanjang nak tunggu result ni, aku taktau nak buat apa. So, itulah sebab utama aku start mengarang novel ni. Hehe :D Tapi aku pun tak pastilah sama ada Penulisan2u nak siarkan karya aku ke tidak sebab aku bukannya jenis suka buat ayat bunga-bunga ni. Aku bukan jiwang pun . I'm a hopeless romantic... Plus, masa aku sekolah dulu aku ambil pure science stream. Bukan aliran sastera pun. So, no wonder lah kalau cara aku menulis dan gaya bahasa aku tunggang-langgang.

And y'know what, aku rasa nak buat cerita yang lain daripada yang lain, so aku harap sangat ada orang yang sudi nak baca cerita aku. Please, do enlighten me. Hhahah,, lepas ni aku akan post dulu kat blog aku. Lepas tu baru aku boleh post kat Penulisan2u. So, kalau ada orang nak baca boleh pergi kat dua-dua website, kann? Itupun, kalau disiarkan lah. Hhaha... Arghh, sometimes aku rasa aku ni macam tak betul. Walaupun aku ada ramai kawan tapi aku tetap rasa yang aku ni bagaikan Forever Alone. Okeh, it sounds weird. :P
Tapi kau kenal tak sape Forever Alone. Takpe, meh aku kenalkan. Ni haa dia...


Serius cakap, Forever Alone comel kan. Haha,.. Emm, by the way, aku rasa tak lama je lagi aku nak post e-novel aku tu.. So, jangan lupa follow up blog aku. Aku stop sampai sini dulu lah. Oke baii.. See you next time :)

Wassalam,

Nuss :)

No comments: